10.3.2012 г.

НА "+ТОВА" И LOVEWORKSHOPS

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ

 

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ СТРАХОТНИ ХОРА  ОТ LOVEWORKSHOPS И ТВОРЦИ, ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО, КОИТО СЪТВОРЯВАТ С ЛЮБОВ И СЪРЦЕ, ЗА ДА ПОМОГНАТ НА СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ.

 

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА + ТОВА, МАРИЯ БАЕВА И ЯНА БЮРЕР ТАВАНИЕ! "АЛИАНС УСМИХНИ СЕ С МЕН", ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ И ОРГАНИЗАЦИИ В АЛИАНСА, ОТ ШЕНАЙ, ДОРОТЕЯ, СЕСИЛ И НИКОЛ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА, ЧЕ ВИ ИМА. ДОКАТО ИМА АДЕКВАТНИ, УМНИ, СПОСОБНИ И РАЗКОШНИ ХОРА КАТО ВАС, ЩЕ Я ИМА И ВЯРАТА НИ В ЧОВЕЦИТЕ.

 

СРЕДСТВАТА ОТ ПРОДАДЕНИТЕ КРАСОТИ, ДАРИХА ПО СМЕТКИТЕ НА:


1.               ШЕНАЙ МУСТАФА ОТ ГАБРОВО, МАЙКА НА СЕСИЛ, С ДИАГНОЗИ - Хидроцефалия, Синдром на Уест /тежка форма на Епилепсия/, Детска церебрална парализа, Спастична квадрипареза  - 700 ЛВ.. Детето се нуждае от специална количка с позиционираща опора, фиксатор за глава, опори за гърба, ханша, подкрачник , за да се избегнат контрактури и влошаване на състоянието и. специалната количка струва 1500 лв., тази помощ ще направи възможно закупуването й, Шенай упорито тормози АСП, за да преодолее безумната бюрокрация и да си вземе полагащите й се ок. 500 лв. за помощно техническо средство. Навира им в очите отговор лично от министъра, в което пише, че има право на тези средства.

2.               ДОРОТЕЯ ИВАНОВА ОТ ЛОВЕЧ, САМОТНА И МНОГО БОРБЕНА МАЙКА НА НИКОЛ, С ДИАГНОЗИ ДЦП и Епилепсия:

540 ЛВ., ЗА:

20 бр.  терапевтични и рехабилитационни процедури в Център за деца с проблеми в развтиетогр. СофияСтудентски град.
20 процедури, по 25.00 лв. - 500.00 лв.
1 бр. преглед по 40.00 лв. - 40.00 лв

 

    © 2010 Национален Алианс Усмихни се с мен!  Developed by Smallsmartsoft