16.3.2014 г.

НАРЪЧНИК ЗА РОДИТЕЛИ

Деца със синдром на Даун, наръчн
Мили приятели, скъпи родители на любими слънчица, БЛАГОДАРИМ ВИ от сърце за невероятната еуфория, с която прегърнахте първото издание на български език на "Деца със синдром на Даун, наръчник за родители"! Книгата наистина е голяма наша гордост и победа, вдъхновена от общото ни желание децата ни да получават максимално адекватна грижа и отглеждане според най-съвременните стандарти на живот. Наръчникът ще бъде особено полезен за всички нови родители, защото разглежда първите пет години от живота на децата със синдром на Даун.

Как можете да я получите? 
Книгата, както всички наши досегашни издания на календари и други информационни материали и сувенири, ще се разпространява благотворително и може да бъде ваша срещу дарение. За родители на деца със синдром на Даун тя ще бъде ваша срещу всяко дарение от 10 лева, а за всички останали - срещу дарение от 16 лева. Желаещите да получат книгата, моля, пишете ни в лично съобщение.

Не забравяйте, че всички, които ще бъдат наши гости на празника послучай Международния ден на хората със синдром на Даун в комплекс Царско село на 22-ри март, ще могат да направят дарение и да си тръгнат с желаната книга. 

Още веднъж благодарим за топлите думи и желанието да ни подкрепите - за нас това е голям стимул да продължаваме напред! Бъдете здрави и обичайте децата си! 

    © 2010 Национален Алианс Усмихни се с мен!  Developed by Smallsmartsoft