07.4.2012 г.

"ДОМ" ЗА ИЗТЕЗАНИЯ!

"ДОМ" ЗА ИЗТЕЗАНИЯ НАД ДЕЦА!

Споделяйте, не мълчете, докога ще мълчим и търпим....! Докога ще мълчим пред очевидната истина, не Горе е проблема, а Долу! В псевдо "гражданските" защитници на правата и интересите на децата ни, в псевдо лицемерните "майки Терезич" развявали скъпи парцали във "великолепни" пиар шоута, в псевдо "презагрижените благодетели"... Пряко и буквално заради тях децата в Плевен все още продължават да са жертви на зверски изтезания, поради липса на каквато и да е адекватна на състоянието им грижа... Именно тези Псевдо "Хора" попречиха и продължават да пречат на влизането там на смислени и можещи хора, които да осигурят добри грижи за всяко дете и затваряне на дома, преди ок. 2 год.. Ако не бяха тези Псевдо всякакви, това отвратително нещо наречено "дом", щеше вече да е затворено!


Това, което ВЕДНАГА трябва да се направи в дома за изтезания на деца в Плевен!


1. Веднага да влезне Цветанов със служителите си от МВР, и да изкара абсолютно целия т.н. персонал от там, без остатък, до един!
2. Да се направи мащабна и спешна кампания в цялата област, да се съберат всички родителски организации на деца с увреждания и просто родители, майки на деца с увреждания от региона. Тези родители и майки са възможно най-високо квалифицираните и способни специалисти в страната ни, относно полагането високо качествена грижа за деца с увреждания. Същите в момента цинично се държат на жълти стотинки заплата, за да практикуват „професия родител“, а стотици хиляди се потрошават в заплати на всякакви псевдо специалисти, лелки и директори, за да изтезават деца, и цялото общество и държава им позволяваме да наричат изтезанието „грижа“!
3. На всички майки на деца с увреждания, отзовали се на кампанията, да се предложат трудови договори за една година, високи заплати и всякакво съдействие, за да се грижат за децата в дома, докато спешно се намери решение за всяко едно дете.
4. От МЗ да съберат най-добрите ортопеди и лекари от страната и чужбина, да им се плати да направят всички изследвания и прегледи нужни на всяко едно дете, нови адекватни диагнози на всяко дете, план за здравна грижа и хранене на всяко едно дете.
5. От тези най-добри в страната ни лекари, да се определи здравния екип в дома, който заедно с майките на деца с увреждания да полагат грижите за децата.
6. ДАЗД и АСП веднага да започнат работа по спешно проучване обстоятелствата около всяко дете, семейство, близки, възможности за настаняване в ЦНСТ в краен случай.
Ако сега веднага се предприемат мерките горе, точно по описания ред, гарантираме, че след 5-6 месеца тия деца няма да можем да ги познаем, а след една година ще са закръглени и ще се усмихват, а след няколко години ще са в училище, ще пишат и ще рецитират „Аз съм българче“!

 

 

    © 2010 Национален Алианс Усмихни се с мен!  Developed by Smallsmartsoft